МАНИФЕСТАЦИЈА “ХЕЈ,САЛАШИ!” (2017., 2018. и 2019.)

ТУРИСТИЧКА ГРАДСКА МАНИФЕСТАЦИЈА “ХЕЈ,САЛАШИ 2019!”

http://www.zivot-inspiracija.org.rs/wp-content/uploads/2020/09/Hej-salasi-2019-731×1024.jpg

ТУРИСТИЧКА ГРАДСКА МАНИФЕСТАЦИЈА “ХЕЈ,САЛАШИ 2019!”

08.06.2019 године, Трг Слободе у Новом Саду

Трећу годину заредом организовали смо једнодневну туристичку манифестацију „Хеј, салаши!“ која је ове године окупила 30 излагача-салаша / винара / индивидуалних пољопривредних произвођача који су представили Новосађанима своју делатност и изложили своје производе (jaja, сир, вино, ракија, мед, сухомеснати производи, штрудле…). У оквиру манифестације која је одржана на тргу Слободе у Новом Саду посетиоци су могли да уживају у богатогом музичко-сценском прогаму.

Манифестацију су подржали Покрајински секретаријат за привреду и туризам АПВ и Покрајински секретаријат за пољопривреду АПВ који су издвојили средства за реализацију ове туристичке манифестације и омогућили свим посетиоцима бесплатан улаз и остале садржаје.

ГАЛЕРИЈА

ТУРИСТИЧКА ГРАДСКА МАНИФЕСТАЦИЈА “ХЕЈ,САЛАШИ 2018!”

http://www.zivot-inspiracija.org.rs/wp-content/uploads/2018/12/Hej-salasi-plakat-2018-web-sajt-600×840.jpg

ТУРИСТИЧКА ГРАДСКА МАНИФЕСТАЦИЈА “ХЕЈ,САЛАШИ 2018!”

23.11.2018. године, први спрат Спенс-а у Новом Саду

Другу годину заредом организовали смо једнодневну туристичку манифестацију „Хеј, салаши!“ која је ове године окупила 30 излагача-салаша/ винара / индивидуалних пољопривредних произвођача који су представили Новосађанима своју делатност и изложили своје производе (jaja, сир, вино, ракија, мед, сухомеснати производи, штрудле…). У оквиру манифестације која је одржана на првом спрату Спенса у Новом Саду поред богатог музичко-сценског програма , посетиоци су могли да присуствују и радионицама за упаривање хране и вина а деца забавно-едукативним радионицама.

Реализацијом манифестације „Хеј, салаши 2018!“ подигли смо степен унапређења стања у области туризма на вишу лествицу . Мишљења смо да је промоција салаша веома значајна јер упућује јавност на здравих стилова живота и исхране, неговање јединствених војвођанских призора и обичаја, дружење , забаву…

Манифестацију је подржао Град Нови Сад-Градска управа за привреду и Покрајински секретаријат за привреду и туризам АПВ који су издвојили средства за реализацију ове туристичке манифестације и омогућили свим посетиоцима бесплатан улаз и остале садржаје.

http://www.zivot-inspiracija.org.rs/wp-content/uploads/2018/11/Hej-salasi-elektronska-pozivnica-2018-1-600×426.jpg

ГАЛЕРИЈА

ТУРИСТИЧКА ГРАДСКА МАНИФЕСТАЦИЈА “ХЕЈ,САЛАШИ!” 2017.

http://www.zivot-inspiracija.org.rs/wp-content/uploads/2018/04/Hej-salasi-vizual-2017.jpg

ТУРИСТИЧКА ГРАДСКА МАНИФЕСТАЦИЈА “ХЕЈ,САЛАШИ!”

07.12.2017 године, први спрат Спенс-а у Новом Саду

Једнодневна туристичка манифестација „Хеј, салаши!“ је окупила 32 излагача- салаша/винара/индивидуалних пољопривредних произвођача који су представили Новосађанима своју делатност и изложили своје производе (jaja, сир, вино, ракија, мед, сухомеснати производи, штрудле…). Манифестација је одржана на првом спрату Спенса у Новом Саду у присуству великог броја посетилаца.

Реализацијом манифестације „Хеј, салаши!“ подигли смо степен унапређења стања у области туризма на вишу лествицу . Мишљења смо да је промоција салаша веома значајна јер упућује јавност на здравих стилова живота и исхране, неговање јединствених војвођанских призора и обичаја, дружење , забаву…

Манифестацију је подржао Град Нови Сад и Градска управа за привреду која је издвојила средства за реализацију ове туристичке манифестације и омогућила свим посетиоцима бесплатан улаз а излагачима бесплатне трошкове промоције и излагања.

ГАЛЕРИЈА