ОСМЕХ НЕ ШТЕДИ ЈЕР ЗДРАВЉЕ ВРЕДИ! 2019.

ОСМЕХ НЕ ШТЕДИ ЈЕР ЗДРАВЉЕ ВРЕДИ! 2019.

http://www.zivot-inspiracija.org.rs/wp-content/uploads/2020/09/osmeh_vizual-600×222.jpg

ОСМЕХ НЕ ШТЕДИ ЈЕР ЗДРАВЉЕ ВРЕДИ!

децембар 2019.

Полазаћи од чињенице да је улагање у здравље увек одржив процес са трајним ефектима реализовали смо пројекат „ОСМЕХ НЕ ШТЕДИ ЈЕР ЗДРАВЉЕ ВРЕДИ!“као наш допринос Локалном акционом плану за младе Града Новог Сада. У оквиру овог пројекта младима смо едукацијама о оралном здрављу пружили информације и на тај начин повећали доступност примарне здравствене заштите за младе из осетљивих група.

Имајући у виду кориснике наше циљне групе са којом смо радили а то су  били млади Роми претежно из социјално угрожених породица , закључили смо да су им од изузетног значаја бесплатни програми као и додатно знање у области здравља.

У оквиру пројекта «ОСМЕХ НЕ ШТЕДИ- ЈЕР ЗДРАВЉЕ ВРЕДИ!» бавили смо се едукацијом младих у области здравља тачније оралном хигијеном, хигијеном уста и усне дупље као и превенцијом исте.

Захваљујемо се Градској Управи за спорт и омладину града Новог Сада који је подржао и финансирао пројекат „ ОСМЕХ НЕ ШТЕДИ ЈЕР ЗДРАВЉЕ ВРЕДИ“ у оквиру Локалног акционог плана за младе.

Едукације и практичне радионице реализоване су у сарадњи са партнерима на пројекту МЗ Адице и стоматолошка ординација Слађана Симић којима се овом приликом захваљујемо.

ГАЛЕРИЈА