Манифестација “Војвођанска камперијада”

Учешће на манифестацији “Војвођанска камперијада”

http://www.zivot-inspiracija.org.rs/wp-content/uploads/2017/11/KAMP-FB-post.jpg

Представљање пројекта:

Забавно-едукативни камп: “Књиге нису бриге!”

Покрајиснки секретаријат за привреду и туризам подржао је учешће нашег удружења на „Војвођанској камперијади“. Том приликом смо представили садржај летњег кампа у Багремари, промовисали наше активнсоти али и дружили се два дана са децом и родитељима. Нама је ово веома значило јер смо чули сугестије родитеља и помоћу евалуације одлучили на чему да радимо током наредног периода. Жеља нам је да и следеће године уживамо са нови истарим „камперима“ и заједнички радимо на томе да наше друштво постане боље и срећније.

Овом приликом се још једном захваљујемо организаторима “Војвођанске камперијаде”, покровитељима Покрајинском секретаријату за привреду и туризам на подршци у оквиру манифестације. Видимо се догодине у Багремари, спремамо нове активности у оквиру кампа “Књиге нису бриге!”.

Презентацију одмаралишта Црвени Крст Бачка Паланка можете преузети ОВДЕ

Захваљујући Покрајинском секретаријату за привреду и туризам учествовали смо и презентовали широј јавности наш забавно-едукативни камп „Књиге нису бриге“ на манифестацији „Војвођанска камперијада“ која је одржана 04.11-06.11.2017. године у Новом Саду, на првом спрату Спенса, Сутјеска 2.

Средства за учешће су нам одобрена по Конкурсу за доделу бесповратних средстава удружењима грађана са територије Аутономне покрајине Војводине за финансирање пројеката од значаја за развој туристичког потенцијала Аутономне покрајине Војводине у 2017. години, број: 144-401-2444/2017-02.

Галерија слика